Meer resultaten voor rijscholen utrecht

Home
rijscholen utrecht
Rijschool Utrecht Rijbewijs Rijles Slagingspercentage spoedcursus.
Net als het merendeel van zijn leerlingen ben ook ik gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Volg ons ook op. Welkom bij Rijschool Arikan in Utrecht. Je wilt je rijbewijs B halen woont in Utrecht of nabije omgeving en bent op zoek naar een autorijschool. Rijschool Arikan is ervan overtuigd dat een goede rijopleiding de basis is voor jouw veiligheid op de weg tijdens maar zeker ook na je rijopleiding. Het doel tijdens de rijlessen is dan ook jou verantwoord te leren rijden. De kwaliteit van Rijschool Arikan blijkt uit een hoog slagingspercentage van meer dan 75%.
Rijschool Utrecht Rijschool Troy 030-8080317.
De pakketten bestaan uit een examen en een eigen verklaring en een examen garantie is eventueel ook mogelijk. Wij behoren tot één van de bekendste rijscholen van Utrecht omdat wij al jaren vakbekwame en ervaren instructeurs in dienst hebben. Bij ons is het ook mogelijk om losse rijlessen of faalangst examen in een pakket samen te stellen. Ook is het mogelijk om bij ons een tussentijdse toets te nemen. De praktijk wijst uit dat een tussentijdse toets je kans op slagen aanmerkelijk vergroot. Aldus cbr.nl Je kan bij ons altijd in overleg met een ervaren instructeur jouw eigen pakket samenstellen. Rijschool Utrecht / Troy rijdt in de volgende plaatsen.
goede rijscholen utrecht? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Login met social media. Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. Discussieer hier over auto-rijscholen. 8 berichten Pagina 1 van 1. door dansiris 27 dec 2008 1851. Ik lees op het forum veel informatie over slechte rijscholen. Nu zullen er hopelijk ook goede ervaringen zijn? Ik ben op zoek naar een goede rijschool utrecht liefst natuurlijk niet te duur maar wel echt goed. Heeft iemand een goede tip? Ik heb zelf gekeken naar Rijschool An en Twin verkeersopleidingen. Heeft iemand ervaring met een van deze scholen of een andere tip?
Rijschool Overvecht is de rijschool in Utrecht en omgeving! Rijschool Overvecht is de rijschool in Utrecht en omgeving!
06 41 955 430. Vanaf 165 jaar starten met rijlessen? Rijopleiding in stappen RIS. Vanaf 165 jaar starten met rijlessen? Rijopleiding in stappen RIS. Lessen vanaf 165 jaar. Rijschool Overvecht geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud!
Rijschool Utrecht Sneller slagen voor je rijbewijs!
Succes met je rijschool. WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH DE EERSTE KEER GESLAAGD! Echt super bedankt voor de GEZELLIGE maar toch serieuze lessen. Mieke Utrecht Yes geslaagd! In totaal bij drie rijscholen in Utrecht lessen gehad. Uiteindelijk via Snel mijn rijbewijs gehaald. De begeleiding bij Snel was echt super en voor een redelijke prijs. ben heel erg blij! Dankjewel voor alle lessen en veel succes in de toekomst! Je ziet mij wel een keer voorbij rijden haha. Yes in 1 keer geslaagd goede lessen duidelijke afspraken. Annette Utrecht Bedankt voor alle leuke en gezellige rijlessen ben erg blij met mijn rijbewijs. Veel succes nog met jullie rijschool en ik zie jullie wel weer op de weg! Steven Vianen Echt te gek!
Autorijschool Utrecht Autorijschool Fokker Betaalbaar rijlessen Utrecht.
Startersaanbieding 30 rijlessen T.T.T en examen. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! Begin met rijlessen in Utrecht. Opzoek naar de juiste autorijschool Utrecht? Voordat je aan je autorijlessen in Utrecht begint bij de door jouw gewenste autorijschool is het van belang dat een klik tussen jou en de rij instructeur is. Om te kijken of deze klik er is kan jij vrijblijvend profiteren van een gratis proef rijles bij autorijschool Fokker. Rijles prijs in 60 50 en 45 minuten Rijles 60 minuten 4000 Rijles 50 minuten 3300 Rijles 45 minuten 3000. Onze rijles prijs van de aanbieding Prijs per autorijles Rijles 60 minuten 3100 Rijles 50 minuten 2583 Rijles 45 minuten 2325.
Veronica Verkeersschool Utrecht.
Nu van 1.988 voor. Veronica Verkeersschool leidt op voor alle bestaande rijbewijzen en beroepsopleidingen! U kiest voor Veronica Verkeersschool omdat. Wij de oudste en meest ervaren rijschool in Utrecht zijn. Wij een zeer hoog slagingspercentage voor grote rijscholen hebben. Wij u een op uw persoonlijke omstandigheden aangepaste opleiding garanderen. Wij elk denkbaar lesmiddel effectief gebruiken om zo snel mogelijk tot resultaat te komen. Veronica Verkeersschool leidt op voor alle bestaande rijbewijzen van A tot en met D en het bromfiets en brommobielcertificaat. Compleet lespakket van 1.988 voor maar.
Rijschool Utrecht De Goedkoopste Rijschool in de Gemeente.
Een eerlijke rijschool in Utrecht met gunstige prijzen. Bij ons kom je eerlijk lessen we geven je namelijk een goed en eerlijk advies. Andere rijscholen in Utrecht maken soms gebruik van bepaalde verkooptrucjes op hun website. Ze verleiden je door middel van zeer gunstige prijzen maar achteraf blijken deze prijzen niet te kloppen en ben je veel duurder uit. Dit soort praktijken zul je bij onze rijschool Utrecht absoluut niet aantreffen. Wil jij beginnen met lessen? Dan begint het natuurlijk allemaal met een proefles. Die is bij ons 100% gratis ook als je besluit om niet bij ons te gaan lessen dat is bij andere rijscholen nog wel eens anders.
Rijschool WOLF De Beste Rijschool in Utrecht.
Zoeken op trefwoord zoek. U bevindt zich hier. Start met het halen van je rijbewijs bij WOLF rijschool Utrecht. Wil je starten met rijlessen maar twijfel je nog aan voor welke rijschool je gaat kiezen? Je stelt jezelf vragen als Hoe lang duurt het voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Is mijn instructeur vriendelijk en kan hij of zij goed uitleggen? En niet onbelangrijk hoe duur zijn mijn rijlessen? Kies nu voor een intake bij WOLF rijschool Utrecht zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.
Rijscholen in Utrecht vergelijk ervaringen prijzen slagingspercentages.
Sorteer op Bezoekers score dan CBR score. Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19. 1 tot 7 van de 132 resultaten. 2 Drive 2 Go.
Rijschool Wierenga.
Waar veel rijscholen alleen maar bezig zijn om je door het examen te krijgen staat bij ons het goed leren rijden voorop dan lukt het examen ook wel! Op ons eigen oefenterrein lessen terwijl het wordt opgenomen zodat je het kunt terug kijken. Met een slagingspercentage van ruim 90% gemiddelde Utrecht 66% weet je dat je hier goed zit! De beste en goedkoopste voor je scooterrijbewijs!
Rijschool Snel Rijschool Nieuwegein Utrecht.
JA IK WIL EEN PROEFLES! Vanaf 36 PER RIJLES IN EEN PAKKET. Voor de juiste prijs je rijbewijs! Rijschool Snel de meest ervaren en leukste autorijschool in Nieuwegein Utrecht en omstreken! Rijschool Snel verzorgt jarenlang betaalbare autorijlessen in Nieuwegein Utrecht en omstreken aan leerlingen van jong tot oud. Onze rijschool is tevens gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan cursisten met faalangst. Rijschool Snel in Nieuwegein biedt een rijopleiding op maat voor elke cursist. Wij houden rekening met leeftijd aanleg en motivatie. Wil je snel en voor een betaalbare prijs je rijbewijs halen in Nieuwegein Utrecht en omstreken? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een proefles aan! Wij hebben een slagingspercentage van 96 100% 1e examen http//www.rijschoolgegevens.nl.

Contacteer ons