Resultaten voor RIJSCHOLEN

Home
RIJSCHOLEN
rijschool
1.295 5 of 10 daagse Spoedcursus Autorijles. 299 Motor Pakket 1 10 rijlessen. Snel en goedkoop je rijbewijs halen bij rijschool Intest! Verkeersschool Intest is een rijschool in regio Tilburg Eindhoven Den Bosch Breda Hoorn Spijkenisse Amstelveen Tiel Heerlen Venlo Overvecht Roosendaal Gorinchem Bergen op Zoom Hengelo Houten Maassluis Barendrecht Wassenaar Bodegraven Rijswijk Goes Pijnacker Haarlem en de rest van Nederland. Als autorijschool met 17 jaar ervaring en 15 rijinstructeurs behoren wij tot de beste en voordeligste rijschool in de regio. Wij hebben continue knallende rijles acties om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Wat gebeurt er bij Verkeersschool Intest?
Rijschool Amsterdam
Kies de beste rijschool! De Beste Rijscholen.
Op deze site staan de slagingspercentages bij het eerste rijexamen van alle rijscholen met 20 of meer eerste rijexamens per jaar. Ga naar jouw provincie en kies daarna een CBR examenplaats het dichtste bij jouw woonplaats. Slagingspercentages van alle CBR plaatsen. Info voor rijscholen / anonieme status. Ringweg 15 6141 LM Limbricht. Slagingspercentages van alle CBR plaatsen.
Op weg naar je rijbewijs met een BOVAG-rijschool bovag.nl thema's.
Een ingevulde BOVAG leskaart. Vraaghier dus altijd naar als je begint met je rijlessen dan weet je zeker dat je geen enkel risico loopt. Bekijk hier het reglement van het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Voor de rijscholen die lid zijn van BOVAG is een gedragscode opgesteld waar alle leden zich aan moeten houden. Hierin staat onder andere dat rijschoolhouders zoveel mogelijk zorgen dat een leerling van les krijgt van dezelfde instructeur dat de lesauto netjes en schoon is dat er altijd een plek is voor je klachten en je je geld nooit kwijt bent als je een lespakket vooruitbetaald hebt. Je kunt de totale gedragscode hier downloaden. Bekijk alle veelgestelde vragen. Wat is het puntenrijbewijs?
Login voor rijschoolhouders.
Momenteel 177 cursisten ingelogd. Helaas ondersteunt je browser geen javascript waardoor deze website niet goed functioneert. Meer informatie vind je op de pagina systeemeisen. Login voor iTheorie rijscholen. Rijscholen regelen alle zaken online in het speciale rijschoolgedeelte dat alleen toegankelijk is voor rijschoolhouders. Hebt u nog geen wachtwoord? Vraag dan aan de rechterzijde van de pagina vrijblijvend toegang aan. Door onderstaande gegevens in te vullen krijgt u vrijblijvend toegang tot de rijschool informatie. Na het invullen van onderstaande gegevens klikt u op de knop Inschrijven rijschool. U ontvangt daarna uw wachtwoord per e-mail. iTheorie rijscholen loggen in met hun Kamer van Koophandel nummer en het bijbehorende wachtwoord.
zoek autorijles op postcode.
zoek autorijlessen in amsterdam!
Rijbewijs halen? ANWB Rijopleiding v.a.165 jr Hoog slagingspecentage.
Zoek rijschool in de buurt. Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen. Waar vind je de rijscholen van de ANWB? Als je je postcode invoert zoeken wij de dichtstbijzijnde rijschool voor je. Je kan ook een rijschool selecteren in onderstaande lijst.
Zoek vergelijk en beoordeel rijscholen op Rijschool.nl.
Minder dan 10 km. Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Zoek vergelijk en beoordeel rijscholen. Op zoek naar een rijschool bij jou in de buurt? Rijschool.nl helpt je met zoeken en vindt voor jou de juiste rijschool! Inmiddels hebben al 4176 rijscholen zich aangemeld op de website. Je kunt zoekresultaten filteren op rijscholen bij jou in de buurt. Misschien vind je het slagingspercentage belangrijker of wil je gewoon niet teveel betalen. Waar wacht je nog op? Begin gelijk met zoeken! Daarnaast laten steeds meer mensen een reactie en een beoordeling achter bij een rijschool. Aan de hand van hun ervaringen kun je je keuze nog makkelijker maken.
Vergelijk rijscholen.
Online theorie cursus Rijscholen vergelijken Gratis theorie boek Auto Motor Bromfiets Theorie examen oefenen Auto Motor Bromfiets Nieuws Gebruikers. 6765 rijscholen 36063 reviews.
CBR voorpartners Rijscholen Slagingspercentages.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via de internetsite www.rijschoolgegevens.nl. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd. U wordt als rijschool pas opgevoerd op in het kwartaal dat volgt op de datum van uw eerste praktijkexamen. gaat er iets mis op deze pagina? Help ons Cbr.nl te verbeteren.
NXXT Rijscholen NXXT Autorijscholen Altijd bij jou in de buurt.
Dat het een goede en goedkope rijschool is en dat ik een superleuke rijinstructeur heb! Dit zegt de kleur van je auto over je persoonlijkheid. De kleur van je auto kan een hoop zeggen over hoe jij in het leven staat.
Vereniging rijschool belang.
VRB is georganiseerd als een belangenvereniging van en voor rijschoolhouders en rijinstructeurs. De oprichting van VRB is gebaseerd op het simpele feit dat de rijschoolwereld slecht georganiseerd was. Omdat relatief weinig rijscholen bij een brancheorganisatie aangesloten waren heeft de branche te weinig invloed gehad op alle zaken die haar treft. Beslissingen werden zonder inspraak van de rijschoolhouders genomen. Met de oprichting van de VRB geven rijschoolhouders het heldere signaal af deze belangenbehartiging zelf ter hand te nemen en een stevig collectief te vormen dat op alle fronten meepraat over de zaken die de rijschoolhouders aan het hart gaan.
Stichting Rijschoolbelang Dé inkooporganisatie voor rijschoolhouders.
Wat zeggen onze deelnemers? Wat zeggen onze deelnemers? Stichting Rijschool Belang en de voordelen. De inkooporganisatie voor Nederlandse rijscholen. Stichting Rijschool Belang vertegenwoordigt de inkoopbelangen van rijschoolhouders. Onze missie is om de inkoopbelangen van Nederlandse rijschoolhouders te versterken. Sinds 1996 profiteren onze leden van collectieve kortingen op diverse diensten en producten. Ruim 1100 rijschoolhouders hebben zich al aangesloten bij Stichting Rijschool Belang. De interesse en toewijding van onze leveranciers groeit nog iedere dag. SRB deelnemers krijgen korting op de volgende diensten en producten. Incasso service voor deelnemers. Lescam.nl met instructie camerasystemen en educatie cursussen.
Rijschool van Bemmel. Rijschool van Bemmel.
Rijschool van Bemmel is de Rijschool in de regio! Dankzij veel goede recensies ben je voor rijles bij ons aan het goede adres!

Contacteer ons