Resultaten voor RIJSCHOLEN

Home
RIJSCHOLEN
Rijscholen in Zoetermeer vergelijk ervaringen, prijzen, slagingspercentages.
Rijscholen per plaats. Hulp bij Keuze. Vergelijk rijscholen in omgeving van Zoetermeer. Sorteer op: Bezoekers score dan CBR score. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 1 tot 7 van de 63 resultaten. Verkeerscentrum Zoetermeer V.O.F. Autorijschool Koos Vlieger.
Wil jij je rijbewijs halen? Dat kan bij één van de rijscholen van NXXT.
Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Ben jij op de leeftijd gekomen dat je mag starten met lessen? Dan vraag je je waarschijnlijk af bij welke rijschool je gaat lessen en hoeveel rijlessen je nodig hebt om je examen te behalen.
Rijscholen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
door YuanJian 08 mei 2015 1408.: 3 Reacties 4589 Bekeken Laatste bericht door Jacobsea. 04 jan 2016 2016.: Goeie vergelijking voor rijscholen Hengelo Ov. door Leon Art 25 okt 2015 1404.: 1 Reacties 2492 Bekeken Laatste bericht door Instructeur 69.
Slagingspercentage rijscholen.
Bovenaan staat het gemiddeld slagingspercentage van alle rijscholen in de buurt. Kijk in de middelste kolom: slagingspercentage" eerste examens" en vergelijk de gegevens van de rijscholen het met het gemiddelde. Valt jou ook iets op? De verschillen zijn enorm. Er zijn bijvoorbeeld rijscholen met 6-10% en rijscholen met 66-70%.
CBR voorpartners Rijscholen Slagingspercentages.
Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. Dat gebeurt via de internetsite www.rijschoolgegevens.nl. Het gaat hierbij om de slagingspercentages in de afgelopen vier kwartalen. Deze gegevens worden elk kwartaal vernieuwd.
Zo scoren de rijscholen bij jou in de buurt RTL Nieuws.
Maar de verschillen per rijschool zijn enorm. Rij-examinatoren van het CBR vinden dat te vaak jongeren al examen doen, terwijl ze nog veel te weinig lessen hebben gehad. Hieronder is het gemiddelde slagingspercentage te zien van alle rijscholen in Nederland.
Zoek je een rijschool in Amsterdam? Kies voor kwaliteit en zekerheid!
Je kan bovendien bij onze rijschool zelf je lespakket samen stellen! Keuze maken tussen alle rijscholen in Amsterdam is een moeilijke opgaveomdat, er zijn talloze rijscholen zijn! Wat ons uniek maakt is dat we een hoge slagingspercentage en scherpe tarieven hebben.Investering in je rijopleiding doe je eenmalig omdat je goed wilt leren auto rijden en dat begrijpen wij goed.
Rijscholen.
Mercedes-Benz Financial Services biedt rijscholen een extra aantrekkelijk aanbod. Tot en met 30 september 2017 financieren rijscholen de A-Klasse of de B-Klasse tegen slechts 299%, en daarnaast ontvangt u gratis 2 jaar verlengde garantie. Inclusief 2 jaar fabrieksgarantie heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw Mercedes-Benz.
Lady Drive Rijlessen Amsterdam 20, euro per rijles.
Rijschool Rijswijk Tip. Rijschool Bergen op Zoom. Rijschool Den Haag. Autorijschool Den Haag. Copyright 2015 Colofon. Rijschool Website door Rijschool Marketing. Wie zijn wij. Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m.
Zelfstandige rijscholen Dation.
Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen. 600 Rijscholen In Nederland en Belgie gebruiken Dation. Vragen van Zelfstandige Rijscholen over Dation Software. Hoe werkt het overstappen op Dation software? Hoelang duurt het om aan de slag te kunnen?
Voor rijscholen 2toDrive.
Kies de beste rijschool! De Beste Rijscholen.
Op deze site staan de slagingspercentages bij het eerste rijexamen van alle rijscholen met 20 of meer eerste rijexamens per jaar. Ga naar jouw provincie en kies daarna een CBR examenplaats het dichtste bij jouw woonplaats. Slagingspercentages van alle CBR plaatsen. Info voor rijscholen / anonieme status.

Contacteer ons