Resultaten voor rijschool hers

Home
rijschool hers
Verkeersschool HERS uit Rotterdam Rijscholen vergelijken.
De gegevens van deze rijschool zijn gecontroleerd door RijschoolRegister 350 onmouseouttooltip.hide altControle rijschool gegevens. Bergselaan 233c 3038CB Rotterdam. Rijschool Hers Rotterdam bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond. Hers is een echte verkeersschool en verzorgt rijlessen voor het rijbewijs auto motor en aanhangwagen. Ook is er een theoriecursus waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een zeer hoge kans biedt om te slagen voor het theorie-examen. Hers is sinds het bestaan in 1985 uitgegroeid tot de grootste rijschool in Rotterdam en omgeving.
Veiligheidscontrole nodig.
Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool overview Rijschoolvergelijker ervaringen prijzen slagingspercentages.
Helaas deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren. Meld ervaring als niet oke. Ervaring van anoniem rijbewijs behaald in 99 lesuren. De telefoniste is heel aardig maar neemt wel drie telefoons tegelijk op waardoor je voortdurend live in de wacht wordt gezet en later moet terugbellen.
Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool.
Online theorie cursus Rijscholen vergelijken Gratis theorie boek Theorie examen oefenen Nieuws. Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. 79 Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. Ik ben eigenaar van deze rijschool Contactgegevens. Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool Bergselaan 233C 233/C 3038CB Rotterdam Website http//www.verkeersschoolhers.nl Tel Toon telefoonnummer. 87 Motorrijschool De Jong. 9 Verkeersschool De Zwaan. 10 Auto-en motorrijschool Enroute. Reviews van Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. 10 Hans Oelers schreef op 23-04-2013. Ik heb al jaren mijn autorijbewijs maar mijn zusje volgt rijles bij hers en is daar dik tevreden.
rijschool woerden rijschool capelle aan den ijssel rijschool hers.
Rijschool Hers R ELLEgirltalk.
Discussie in Centraal Station gestart door OneShot 8 feb 2011. Niet open voor verdere reacties. Ik wil gaan beginnen met mijn rijbewijs en heb al wat verhalen gehoord over Hers nu kunnen meer reacties over deze rijschool natuurlijk nooit kwaad dus bij deze Iemand ervaring met Rijschool Hers? Andere ervaringen zijn natuurlijk ook altijd welkom! OneShot 8 feb 2011. ik snap dit nooit zo goed. hoe groot is nou de kans dat er daadwerkelijk meer dan 1 persoon van dit forum daar zat?
Verkeersschool HERS Rotterdam 31 0102651239.
48 4.2727272727273 2 8.5. Gemiddelde waardering uit 48 stemmen. Is dit uw bedrijf? Plaats een review 13 november 2010 Arie van Kooten. Na onwijs gestuntel omdat mij werd aangeraden om bij andere rijscholen te rijden ging ik zelf op zoek en kwam bij rijschool Hers terecht ook op aanraden van mijn broer trouwens. ik legde uit dat ik al 4 keer was gezakt en moet een intake doen. en ja hoorrr hij is binnen want k ben geslaagd! de begeleiding van mijn instructeur was echt top. ook kreeg ik gratis theorietraining want ik moest overnieuw mijn theorie halen. ik kon alleen door de weeks na school dus ik stond soms in de file.
Verkeersschool HERS het Erkende Rijschool Bergselaan 233-C ROTTERDAM.
Op 281 km afstand. Op 313 km afstand. Op 319 km afstand. Op 348 km afstand. Je hebt gezocht op. Verkeersschool HERS het Erkende R. Let op deze rijschool levert GEEN iTheorie leermiddelen. De vermeldingen op deze webpagina impliceren niet dat de genoemde bedrijven geassocieerd zijn met iTheorie samenwerken met iTheorie of iTheorie leermiddelen leveren. Het betreft hier een vermelding uit de landelijke database met rijschoolgegevens. ZOEKEN NAAR ANDERE iTHEORIE RIJSCHOLEN. Dichtstbijzijnde andere rijscholen op 94 meter afstand Driving School Rotterdam H.E.R.S.
Rijschool Rotterdam HERS Recensies Facebook.
Dipak was mijn instructeur wat een topper is dat! Neemt de tijd voor je en is zeer flexibel. Hers en Dipak bedankt! Alissa Lipnievi heeft Rijschool Rotterdam HERS gerecenseerd 5 sterren. Dankzij rijschool Hers vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Voor iedereen die een goede en betrouwbare rijschool zoektis Hers echt een aanrader. Wiesbedankt voor de leuke en leerzame lessen en dat je altijd in mij geloofde! Mohammed Aziz Kadier heeft Rijschool Rotterdam HERS gerecenseerd 5 sterren. 14 augustus om 812. Goede duidelijke evaluatie tijdens de motorrijlessen. Heb er veel aan gehad. Weet ook hoe het is bij een andere rijschool. Maar verkeerschool Hers is transparant over de kosten lessen etc. Mijn instructeur was Drona. aan te raden aan een ieder.
Verkeersschool HERS @RijschoolHERS Twitter.
Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 228. rijles rijschoolrotterdam rijbewijs spoedcursus rijschoolhers pic.twitter.com/hY1TMwMZ3L. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 228. Februari het was weer gezellig! Niklas Joost Akshay Lisa Mina en Ashwan van harte gefeliciteerd! rijbewijs rijschoolrotterdam hers pic.twitter.com/GQ0EkVNx7V. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 215. rijbewijshalen doe je bij rijschoolrotterdam HERS spoedcursus autorijles en motorrijles pic.twitter.com/iUW75W7aRO. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 215.
PTA / Ervaring met Rijschool Hers Rotterdam? forum.fok.nl.
Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. Ervaring met Rijschool Hers Rotterdam? Index planes trains automobiles. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. zondag 22 november 2009 @ 1859 27 1. Zoals de TT al zegtheeft iemand goede/slechte ervaring met Rijschool Hers in Rotterdam? Had me aanvankelijk ingeschreven bij de Liermaar daar gaat alles er zo knullig aan toe dat ik heb besloten om daar maar geen 1200 te gaan neerleggen.
Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! De Nieuwspeper Rotterdam. Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! De Nieuwspeper Rotterdam.
Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! Rijschool HERS bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond. HERS is een echte verkeersschool en verzorgt rijlessen voor het rijbewijs auto motor en aanhangwagen. Ook is er een theoriecursus waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en die zeer hoge kans biedt om te slagen. Rijschool HERS bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond.

Contacteer ons