Resultaten voor rijschool hers

Home
rijschool hers
Rijschool Rotterdam
Rijschool Amsterdam
rijschool
1.295 5 of 10 daagse Spoedcursus Autorijles. 299 Motor Pakket 1 10 rijlessen. Snel en goedkoop je rijbewijs halen bij rijschool Intest! Verkeersschool Intest is een rijschool in regio Tilburg Eindhoven Den Bosch Breda Hoorn Spijkenisse Amstelveen Tiel Heerlen Venlo Overvecht Roosendaal Gorinchem Bergen op Zoom Hengelo Houten Maassluis Barendrecht Wassenaar Bodegraven Rijswijk Goes Pijnacker Haarlem en de rest van Nederland. Als autorijschool met 17 jaar ervaring en 15 rijinstructeurs behoren wij tot de beste en voordeligste rijschool in de regio. Wij hebben continue knallende rijles acties om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Wat gebeurt er bij Verkeersschool Intest?
Verkeersschool HERS uit Rotterdam Rijscholen vergelijken.
De gegevens van deze rijschool zijn gecontroleerd door RijschoolRegister 350 onmouseouttooltip.hide altControle rijschool gegevens. Bergselaan 233c 3038CB Rotterdam. Rijschool Hers Rotterdam bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond. Hers is een echte verkeersschool en verzorgt rijlessen voor het rijbewijs auto motor en aanhangwagen. Ook is er een theoriecursus waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een zeer hoge kans biedt om te slagen voor het theorie-examen. Hers is sinds het bestaan in 1985 uitgegroeid tot de grootste rijschool in Rotterdam en omgeving.
Veiligheidscontrole nodig.
Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! De Nieuwspeper Rotterdam. Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! De Nieuwspeper Rotterdam.
Rijschool HERS kwaliteit scherp tarief en hoog slagingspercentage! Rijschool HERS bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond. HERS is een echte verkeersschool en verzorgt rijlessen voor het rijbewijs auto motor en aanhangwagen. Ook is er een theoriecursus waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding en die zeer hoge kans biedt om te slagen. Rijschool HERS bestaat sinds 1985 en is als rijopleider een begrip geworden in de regio Rotterdam Rijnmond.
Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool.
Online theorie cursus Rijscholen vergelijken Gratis theorie boek Theorie examen oefenen Nieuws. Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. 79 Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. Ik ben eigenaar van deze rijschool Contactgegevens. Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool Bergselaan 233C 233/C 3038CB Rotterdam Website http//www.verkeersschoolhers.nl Tel Toon telefoonnummer. 87 Motorrijschool De Jong. 9 Verkeersschool De Zwaan. 10 Auto-en motorrijschool Enroute. Reviews van Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool. 10 Hans Oelers schreef op 23-04-2013. Ik heb al jaren mijn autorijbewijs maar mijn zusje volgt rijles bij hers en is daar dik tevreden.
Verkeersschool HERS Rotterdam 31 0102651239.
48 4.2727272727273 2 8.5. Gemiddelde waardering uit 48 stemmen. Is dit uw bedrijf? Plaats een review 13 november 2010 Arie van Kooten. Na onwijs gestuntel omdat mij werd aangeraden om bij andere rijscholen te rijden ging ik zelf op zoek en kwam bij rijschool Hers terecht ook op aanraden van mijn broer trouwens. ik legde uit dat ik al 4 keer was gezakt en moet een intake doen. en ja hoorrr hij is binnen want k ben geslaagd! de begeleiding van mijn instructeur was echt top. ook kreeg ik gratis theorietraining want ik moest overnieuw mijn theorie halen. ik kon alleen door de weeks na school dus ik stond soms in de file.
CBR Personenauto.
Deze cijfers geven aan binnen welke grenzen het percentage en het aantal examens van een rijschool zitten. Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van een CBR-examencentrum. Het gaat steeds om het gemiddelde slagingspercentage van de afgelopen vier kwartalen. Bij een rijschool die net begonnen is kan dat een gemiddelde zijn van n kwartaal. De getallen worden ververst in de maand n elk kwartaal dus eind januari eind april eind juli en eind oktober. Als een rijschool herexamens achter zijn naam heeft staan betekent dit niet automatisch dat al de kandidaten bij die rijschool zijn gezakt voor het eerste examen.
Rijschool Hers Rotterdam.
Rijschool Hers in Rotterdam Rijschool Hers informatie in Rotterdam.
Verkeersschool HERS @RijschoolHERS Twitter.
Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 228. rijles rijschoolrotterdam rijbewijs spoedcursus rijschoolhers pic.twitter.com/hY1TMwMZ3L. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 228. Februari het was weer gezellig! Niklas Joost Akshay Lisa Mina en Ashwan van harte gefeliciteerd! rijbewijs rijschoolrotterdam hers pic.twitter.com/GQ0EkVNx7V. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 215. rijbewijshalen doe je bij rijschoolrotterdam HERS spoedcursus autorijles en motorrijles pic.twitter.com/iUW75W7aRO. 0 replies 0 0. Verkeersschool HERS @ RijschoolHERS 215.
Rijschool Rotterdam HERS Recensies Facebook.
Toen ik over de verzekering begon was dat teveel papier werk. Jammer dat een door de BOVAG erkend bedrijf zo slecht kan zijn. Alissa Lipnievi heeft Rijschool Rotterdam HERS gerecenseerd 5 sterren. Dankzij rijschool Hers vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Voor iedereen die een goede en betrouwbare rijschool zoektis Hers echt een aanrader. Wiesbedankt voor de leuke en leerzame lessen en dat je altijd in mij geloofde! Michelle Vink heeft Rijschool Rotterdam HERS gerecenseerd 4 sterren. 23 juli om 402.
Goeie rijschool Archief Marokko Community.
want na jaren rijlessen te hebben genomen.ben ik enorm belazerd door de rijschool Hers in Rotterdam-Noord.echt afperserij. en ben nu op zoek naar een goeie rijschool.waar je snel je rijbewijs kan halen.maar op een eerlijke manier.o wie o wie kan me helpen. Graag de naam van de rijschool adres en niet te vergeten.telefoonnr. So meid ik ben ook belazerd door hers. Moest altijd 3 of 4 maanden wachten op mijn examen en ondertussen werd mijn portemonnee steeds dunner. Ben zo vaak gezakt omdat hij meer bezig was met praten dan met lesgeven. Je moet naar avanti gaan echt waar.
PTA / Ervaring met Rijschool Hers Rotterdam? forum.fok.nl.
Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. Ervaring met Rijschool Hers Rotterdam? Index planes trains automobiles. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. zondag 22 november 2009 @ 1859 27 1. Zoals de TT al zegtheeft iemand goede/slechte ervaring met Rijschool Hers in Rotterdam? Had me aanvankelijk ingeschreven bij de Liermaar daar gaat alles er zo knullig aan toe dat ik heb besloten om daar maar geen 1200 te gaan neerleggen.
Verkeersschool HERS De Erkende Rijschool ervaringen Rijschoolvergelijker Ervaringen prijzen slagingspercentages.
Verkeersschool

Contacteer ons